BOEK EEN UITJE OP FORT AAN DE BUURSTEEG

Het binnenterrein van het fort leent zich uitstekend om te spelen en bewegen én om het fort tijdens een activiteit beter te leren kennen. Bekijk de activiteitenkalender en boek een activiteit.

Bekijk activiteitenkalender

Restaurant Grebbelounge

Ontdek Restaurant Grebbelounge op Fort aan de Buursteeg voor een unieke culinaire ervaring in een prachtige historische en natuurlijke omgeving.


Bekijk activiteit

Rondleiding Fort aan de Buursteeg

Een tocht met gids over het fort maakt uw bezoek compleet. Elke eerste zondag van de maand organiseren we een open rondleiding onder leiding van een gids om 14:00 uur, zie ook de activiteitenkalender.


Bekijk activiteit

Trouwen bij Restaurant Grebbelounge op Fort aan de Buursteeg

Ervaar de magie van een sprookjesachtige bruiloft bij Restaurant Grebbelounge op Fort aan de Buursteeg. Exclusieve locatie, culinaire hoogstandjes en centrale ligging wachten op u.


Bekijk activiteit

Exposities

Het Grebbelinie Bezoekerscentrum toont het verhaal van de historische Grebbelinie met film, animaties, en wisselende exposities, inclusief de Tweede Wereldoorlog en lokale geschiedenis. Reserveren is beschikbaar.


Bekijk activiteit

E-choppers bij Grebbelounge en Sporttotaal

Teambuilding & Personeelsfeesten

Combineer unieke en exclusieve activiteiten met een zakelijke component voor de ultieme teambuilding of personeelsfeest bij Restaurant Grebbelounge en Sporttotaal.


Bekijk activiteit

Het Soldatenpad

Voor jonge kinderen (4-9 jaar) is er een leuk pad waarmee het fort op speelse manier wordt verkend. Voorzien van een soldatentas gaan de kinderen (1-24) op zoek naar de gekleurde paaltjes waar opdrachten worden uitgevoerd.


Bekijk activiteit

Vergaderen in de natuur Veenendaal

Vergaderen in de natuur

Vergaderen op een centrale locatie in Nederland wordt mogelijk gemaakt door Restaurant Grebbelounge, gelegen te midden van het betoverende natuurgebied van Fort aan de Buursteeg


Bekijk activiteit

Wandelen over het fort

Een meerderheid van de expositiebezoekers combineert het museale bezoek met een buitenwandeling over het Fort aan de Buursteeg.


Bekijk activiteit

Heinz’ Speurtocht

Voor kinderen van 9-12 jaar of gezinnen die tijdens de wandeling (ook) willen speuren is er Heinz’ Speurtocht. De tocht begint bij de balie van het bezoekerscentrum en de houten soldaten en voert over het hele fort.


Bekijk activiteit

Schilderen in het fort

De penselen, kwasten, verf, schorten en schildersezels staan klaar voor de creatieve bezoekers van de Grebbelinie.


Bekijk activiteit

Evenementenkalender

Blijf hier op de hoogte van de evenementen van restaurant Grebbelounge en het Grebbelinie bezoekerscentrum.


Bekijk activiteit

Grebbenieuws

Klik hier voor de laatste nieuwtjes over Fort aan de Buursteeg. We houden u graag op de hoogte van al onze activiteiten. Als u zich abonneert op de nieuwsbrief va het bezoekerscentrum, ontvangt u de nieuwsbrief rechtstreeks in uw mailbox!


Bekijk activiteit